Designers

Professionele ontwerpers

Waterproof Bathrooms werkt met een tweetal zeer ervaren en kundige interieurarchitecten:  HP Doornebal heeft de Hogeschool voor de Kunsten gevolgd met als afstudeerrichting architectonische vormgeving en meubelontwerp en Merijn Gerlach heeft zijn opleiding gevolgd aan de Chelsea School of Arts in London.

HP Doornebal


1997
Hoge school voor de Kunsten


studierichting
Architectuur en meubelontwerp


Uw wensen worden besproken en de praktische mogelijkheden bekeken. Vervolgens worden een tekening en offerte gemaakt, die uiteraard nog aan te passen zijn. Voor de tekening rekenen wij een klein bedrag. De tekening is in eerste instantie een plattegrond en met enkele wandaanzichten van de badkamer zodat u een goed idee krijgt hoe deze er uit komt te zien. Indien nodig kunnen wij in een later stadium een nauwkeurige bouwtekening maken voor de installateur of aannemer.

Merijn Gerlach


2010
Chelsea School of Arts


studierichting
Interieur design


Een mooie badkamer is een sieraad voor uw woning, maar het ontwerpen en bouwen is een complexe aangelegenheid. Waterproof Bathrooms hecht aan een grondige voorbereiding, zodat het uiteindelijke ontwerp geheel naar wens kan worden uitgevoerd en u er nog jarenlang van kunt genieten.