Wat we doen

Bij Waterproof Bathrooms zijn we gespecialiseerd in complete badkamerrenovaties, van gloednieuwe badkamers van nieuwbouwprojecten tot het opnieuw inrichten van een ruimte in uw huidige woning.

We werken aan de ruimtelijke planning en inrichting van een ruimte tot en met de levering en plaatsing van het badkamermeubilair, en werken samen met u om uw individualiteit en gevoel voor stijl te identificeren en te definiëren.

Als interieurontwerpers hebben we de ervaring om een ​​ruimte te visualiseren om zowel de functie als het potentieel voor de gebruikers van de ruimte te maximaliseren.

Bij elk ontwerp werken we nauw samen met de klant en bieden we een zeer creatieve, persoonlijke en praktische service. We zullen gedurende het hele proces met u samenwerken om een ​​complete en positieve ervaring te garanderen.

We werken samen met enkele van de beste ontwerpers van badkamermeubels en accessoires in Europa, zoals Gessi & Inbani, die bekend staan ​​om hun prachtige ontwerpesthetiek en bouwkwaliteit.

Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek om het ontwerpproces van uw nieuwe badkamer te starten.

We zullen u vragen om ons de plannen te bezorgen van de ruimte die u opnieuw wilt ontwerpen, samen met eventuele persoonlijke inspiraties die u heeft.

Kijk ook eens in ons portfolio van werk op onze website voor ideeën….

Waterproof Bathrooms maakt deel uit van Design Quarter, onze interieurstudio, die ook keuken, kledingkast en volledig interieurontwerp aanbiedt.