Amsterdam Singel

Kos Geo 180 whirpool

Amsterdam Singel

In het sousterrain van een grachtenpand is elke centimeter benut voor het realiseren van een badkamer anex slaapkamer.  De ruimte was voorheen ook een badkamer maar zeer klassiek ingericht.  De tegenwoordige bewoner heeft veel bijgedragen aan het huidige strakke ontwerp.

Door gebruik te maken van goede materialen is een mooie praktische badkamer ontstaan met de luxe van een whirlpool met licht-therapie en champagne onder handbereik uit de speciale koelkast.

De kranen van Vola zijn van massief geborsteld rvs in zowel douche als wastafel.  De gietvloer en wanden combineren fraai met het Corian van de wastafel.

doucheruimte met Vola kranen

De glazen Balance douchewand is op maat gemaakt en is met speciale kit verlijmd op de vloer, wand en muur.  In het plafond zijn twee regendouches verwerkt die samen of afzonderlijk kunnen worden gebruikt

Vloer en wanden zijn gegoten van microcement en vormen een rustig basismateriaal dat goed combineert met de Corian wastafel en het inbouw bad.

Houthavens

Houthavens

Bijzonder smaakvol appartement in de Amsterdamse Houthavens; van badkamer, keuken tot slaapkamer, alles is onder architectuur uitgevoerd door Merijn Gerlach.
De badkamer heeft zwaar getekende marmer tegels die zorgvuldig op patroon zijn geplaatst.

Kranen zijn van 3M (Treemme) in geborsteld nikkel, badmeubel is de Strato van Inbani met Crystalplant blad en geintegreerde wastafel.  De radiator is een vrijstaande electrische van Tubes,

Speels behang in de toilet. Toilet en fontein zijn beiden van de firma Flaminia mat gekleurd.

De keuken is van het Italiaanse merk Minimal,

Amsterdam Jordaan

Amsterdam Jordaan

Een kleine badkamer van 240x200cm  die in open verbinding staat met de slaapkamer en garderobe en daardoor toch royaal aanvoelt.
De gebruikte materialen zorgen voor een bijzonder fraai geheel:

Wandtegels: Mutina Nube black 120x120cm (ontwerp Patricia Urquiola)
vloertegels: Mutina Tex 10,5x20cm (ontwerp Raw Edges)
Wastafel en spiegel: Inbani Origin
kranen:Gessi 316 black metal brushed
douchewand: Balance antraciet 8mm

Mutina tegels serie Nube van Patricia Urquiola 120x120cm; Inbani Origin vrijstaande wastafel en ronde spiegel van 100cm met moodlight.

De garderobe-kamer staat in open verbinding met de badkamer en de slaapkamer.  Kasten van het merk Caccaro.

Amsterdam grachtengordel

Amsterdam grachtengordel

Hier is een moeilijke ruimte omgetoverd in een verrassende badkamer door slimme verwerking van een raampartij in het ontwerp; let op de matglazen schuifwand voor de ramen en het kleine raampje dat in de spiegel is verwerkt wastafelmeubel bekleed met Corian en voorzien van een wastafel van Corian.

De badkamer wordt met de slaapkamer verbonden door een plateau met daar op een vrijstaand bad van Corian. De toiletruimte is met dezelfde tegels uitgevoerd en voorzien van een Flaminia App en Clou Hammock fontein.

stukwerk op tegeldikte

doucheruimte met matglazen schuifwand

eindeloze badkamer

Amsterdam Zuid JV

Amsterdam Zuid JV

Op diverse verdiepingen in dit pand in Amsterdam Oud-Zuid hebben wij onze sporen nagelaten in de vorm van badkamers en toiletten.
De Master badkamer is voorzien van natuurstenen tegels op vloer en wand.  Het Inbani Strato wastafelmeubel is in glanzend lak geleverd; de kranen zijn van Dornbracht Mem.

De kinder badkamer is eveneens uitgevoerd  met dezelfde materialen als de Master badkamer.  De toilet is van Clou uit de serie First; achterzijde en vloer zijn uitgevoerd in Carrara marmer.
Verlichting is van Modular en Decor Walther.

Clou First toilet, Dornbracht douchekraan

Inbani Strato wastafel meubel met Dornbracht kranen

Master-WC-Kinderbadkamer

Bergen NH

Villa Bergen

In Bergen NH heeft architectenbureau van Benthem en Crouwel een Rietveld villa in stijl uitgebreid met een vleugel. Tegelijkertijd heeft onze interieurarchitect HP Doornebal in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers de nieuw gecreëerde ruimtes vormgegeven en zich daarbij niet alleen tot de badkamer beperkt.

De master badkamer geeft vanuit het vrijstaande bad (Clou) uitzicht op de prachtige tuin. De badkamer heeft een separate douche (scherm Balance) en een Finse saunaruimte. Het badmeubel (Inbani) is tegen een halfhoge muur geplaatst en de twee hangende spiegels vormen een logische afscheiding.

Kranen zijn van de Italiaanse fabrikant 3M, tegels Mutina.

De hangende spiegels zijn van Inbani en delen de ruimte in twee.  In de spiegel is een AdHoc Upper handdoekradiator zichtbaar.

Het vrijstaande Clou bad is gemaakt van acryl.  In de rechterhoek is de saunaruimte zichtbaar.

Heerlijk ontspannen in de Finse sauna die geheel is opgenomen in het ontwerp.

Amsterdam Zuidas

Amsterdam Zuidas

Op de Zuidas in Amsterdam realiseerden wij 2 badkamers; de master bathroom heeft wand- en vloertegels van Travertin. Het vrijstaande bad is van Riho type Bilbao, de wandkranen van Quadro type Source in geborsteld rvs.
Het wastafelmeubel is van Inbani serie Strato met een Travertin blad.

De kinderbadkamer heeft keramische wandtegeltjes die de ronde hoek fraai accentueren, gecombineerd met Carrara marmer op de vloer.  De opbouw douchekraan is van 3M in mat zwart; de wastafelkraan van Zazzeri serie Pop.  Wastafelmeubel Inbani serie Strato met mat glazen wastafelblad.

Simas Bohemien toilet en Clou fonteintje.

Riho Bilbao bad

Wenteltrap naar slaap- en badkamers

Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid

De bepalende elementen van deze badkamer zijn het Carrara marmer die in grote platen zijn aangebracht met een perfect spiegelend patroon en het klassieke bad met vrijstaande badkraan (St. James) in chroom.
Het wastafelmeubel is op maat gemaakt evenals de spiegels met facet. In de separate douche vinden we een opbouw douche thermostaat in chroom met royale hoofddouche (St.James).

Een handdoekwarmer in klassieke stijl is in de buurt van de douche geplaatst.
In de kinderbadkamer is een een kleine badkamer met toilet (Clou) gerealiseerd en in de gastentoilet keert weer het Carrara marmer terug.

Grote platen Carrara marmer gecombineerd met klassieke kranen van St. James.

Vanuit het bad geven de ramen uitzicht op het Vondelpark.  Het meubel is op maat gemaakt en is voorzien van St. James kranen.

Handdoekradiator (met Missoni handdoek)

Bemmel

Bemmel

Dit project begon met het bepalen van de kleuren en materialen die gebruikt zouden worden. De opdrachtgevers hadden een pertinente wens: de stroken ruwe natuursteen in diverse kleuren. Wij hebben die wens gerespecteerd en de rest van de badkamer hierop aangepast met Mutina tegels.

Het badmeubel (Inbani) heeft twee wastafels en een poef in het midden.  De wand is voorzien van spiegel voor ruimtelijk effect.  De kranen (Gessi Goccia) zijn uitgevoers in mat wit evenals de hoofddouche in druppelvorm.  Een Finse sauna met deur (Balance) en de aparte douche vormen het decor voor het centraal geplaatst bad (Inbani) met Gessi badkraan.

Dit wastafelmeubel is op maat door onze meubelmaker gemaakt en voorzien van twee Gessi hardglazen waskommen.